Ali je prevajalni sistem plačljiv?

Danes na svetovnem spletu obstaja že kar precej različnih orodij, ki nam olajšajo življenje in zato je dejansko zelo dobro, da jih znamo sami poiskati in seveda tudi uporabljati. Orodij za prevajanje poznamo danes tudi zelo veliko in resnično prevajalni sistem uporablja danes vsak, tako podjetniki kot tudi zaposleni in tudi ljudje za lastne interese.

Torej se brezplačni prevajalnik uporablja danes res za čisto vse namene. Seveda pa nam svetovni splet ponuja tudi izredno različne možnosti, ki so lahko tako plačljive kot tudi brezplačne in verjetno je namen čisto vsakega, da dobi čim več brezplačnega. Enako seveda velja tudi za brezplačni prevajalnik, ki ga vsak želi uporabljati brezplačno.

Pa je to možno?

Na srečo je možno brezplačni prevajalnik uporabljati tudi brezplačno, pri tem pa se kakovost prevodov res čisto nič ne spremeni. Kljub temu pa obstajajo še vedno nekateri ponudniki, ki brezplačni prevajalnik ne nudijo brez plačila, temveč za plačilo in pri njih torej brezplačni prevajalnik ni zastonj in so torej v celoti zgrešili pomen. Če pogledamo, pa cena tudi slučajno ni nizka, saj je treba za tak »brezplačni prevajalnik« odšteti skoraj 100 €, kar pa nikakor ni poceni. Verjetno bi marsikdo bil pripravljen plačati ta znesek, vendar pa to le v primeru, da bi bila kakovost prevodov toliko bolj kvalitetna, da kakšna posebna dodelava ne bi bila potrebna. Seveda pa noben prevajalni sistem tega vsaj za enkrat ne nudi in po vsej verjetnosti tudi skoraj zagotovo nikoli ne bo nudil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja